Δεν έχουμε μυστικά!

Στην ΑΤΕΝ Παπανάρετος, είμαστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστούμε τη συνταγή της επιτυχίας μας. Τι περιλαμβάνει αυτή;

Χρησιμοποιούμε ολόφρεσκο ελληνικό γάλα από φάρμες της Βόρειας Ελλάδας.

Επιλέγουμε άριστες πρώτες ύλες από κορυφαίους παραγωγούς. Πολύτιμη βανίλια Μαδαγασκάρης, εξαιρετική σοκολάτα, κεράσια από την ποικιλία amarena, άριστης ποιότητας φρούτα του δάσους, αυστηρά επιλεγμένους ξηρούς καρπούς, ευωδιαστά μπαχαρικά, με στόχο ένα άριστο προϊόν για τους λάτρεις του καλού παραδοσιακού παγωτού.

Για την παρασκευή του παγωτού buzi χρησιμοποιούμε τη μικρότερη δυνατή ποσότητα ζάχαρης, γιατί… δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε! Μ’ αυτό τον τρόπο αναδεικνύονται οι άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και το παγωτό είναι απαλλαγμένο από περιττές θερμίδες. Η μειωμένη ζάχαρη επιτρέπει να αναδειχθούν οι πολύπλοκες γεύσεις των φρούτων, οι γήινες γευστικές αποχρώσεις των ξηρών καρπών, το βάθος της γεύσης των μπαχαρικών. Και πάνω απ’ όλα, επιτρέπει να ξεχειλίσει η νοστιμιά του φρέσκου γάλακτος και να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Ένα από τα στάδια στην παρασκευή του παγωτού περιλαμβάνει τη διόγκωση του μείγματος με αέρα. Εμείς, παρασκευάζουμε το παγωτό buzi με παραδοσιακό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε την ελάχιστη δυνατή ποσότητα αέρα για να πετύχουμε ένα παγωτό πυκνό, με βελούδινη υφή και γεμάτη γεύση. Επιπλέον, μ’ αυτό τον τρόπο έχουμε καλύτερη ανάδειξη των επιμέρους γεύσεων του, μακράς διάρκειας επίγευση και μεγαλύτερη γευστική απόλαυση!

More flavor
Less sugar
No secrets

Λαχταριστό gelato από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα
και μεθυστικά αρώματα της φύσης