ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Έχοντας ως γνώμονα τα φρέσκα υλικά και την μοναδική
ποιότητα σε πρώτες ύλες, δημιουργήσαμε ένα 
ανεπανάληπτο παγωμένο επιδόρπιο, που η γεύση
σε κερδίζει απο την πρώτη στιγμή!

Caramel

toasted coconut
ginger fresh

Ένας ανατρεπτικός συνδυασμός με την πλούσια, κρεμώδη γεύση της καραμέλας να συντροφεύεται από την εξωτική γεύση του ψημένου ινδοκάρυδου και την γοητευτική αψάδα του ginger. Παγωτό με πυκνή υφή, που λιώνει αργά στο στόμα και παραμένει αξέχαστο.

Hazelnut

cardamom
walnut bits

Η αποθέωση των ξηρών καρπών! Η έντονη γεύση αλεσμένων φουντουκιών και καρυδιού μαζί με τη σπιρτάδα του κάρδαμου. Ένα παγωτό με βαθιά γήινη γεύση και μακρά επίγευση.

Strawberry

wild cherry

Η φρεσκάδα από ζουμερές φράουλες και η μοναδική γλύκα από κεράσια της ποικιλίας amarena.

Chocolate

berry

Γεύση πραγματικής σοκολάτας που αγκαλιάζει αρμονικά την οξύτητα και τη γλύκα από δύο είδη μούρων, με αποτέλεσμα ένα πλούσιο, κρεμώδες παγωτό, με έντονη γεύση αληθινής σοκολάτας.

Alfonso Mango

apricot twist

Ένα φρουτώδες, μεθυστικό παγωτό με εξωτικές νότες. Η χυμώδης και βουτυράτη σάρκα από την κορυφαία ποικιλία Alfonso μάνγκο, παρέα με κομμάτια χρυσαφένιου βερίκοκου, δημιουργούν ένα μικρό θαύμα στην τέχνη του παγωτού.

Madagascar Vanila

golden raisin nutmeg

Πλούσιο, κρεμώδες παγωτό με έντονη γεύση από βανίλια Μαδαγασκάρης, νότες μοσχοκάρυδου και τη φυσική γλύκα της λευκής σταφίδας. Κλασική αγαπημένη γεύση, με πυκνή υφή, που λιώνει αργά στο στόμα και απελευθερώνει πλούσια αρώματα.